Å Få Søkemotoroptimalisering Til Å Fungere For Deg

Du kan finne litt litteratur om SEO strødd over hele nettet, men du må finne ut den nyeste og mest nøyaktige informasjonen der ute hvis du håper å lage en populær blogg eller et nettsted. Noen av disse taktikkene kan være ganske kompliserte, så vi går gjennom litt god informasjon i denne artikkelen for å hjelpe deg.

Planlegg nettstedet ditt slik at strukturen er ren og du unngår å gå for dypt inn i katalogene. Hver side du skriver til nettstedet ditt, bør ikke være mer enn tre klikk fra hjemmesiden. Mennesker og søkemotorer finner raskt og enkelt informasjonen de leter etter.

Når du koder et nettsted for å optimalisere tilstedeværelsen av søkemotoren, må du inkludere en robots.txt-fil et sted i rotkatalogen til filsystemet. En robots.txt-fil forteller søkemotorens edderkopper hvilke sider de skal indeksere og hvilke de skal ignorere, og sørger for at søppelinnhold ikke blir indeksert ved en feiltakelse.

Legg ut videoer av produktene dine på de forskjellige videosidene på nettet. Disse videokanalene kan åpne produktet eller tjenesten din for en helt ny verden av potensielle kjøpere som kanskje aldri har besøkt nettstedet ditt alene. I tillegg har disse videokanalene en tendens til å gjøre det enkelt for en seer å overføre en lenke videre til en venn, og i hovedsak øke markedsrekkevidden uten mer innsats fra din side.

Tiltrekk mer trafikk til nettstedet ditt og øk søkerangeringen ved å etablere forhold til andre nettsteder. Deling av lenker med vel respekterte nettsteder vil bidra til å øke profilen din og få inn flere besøkende. Husk å gjengjelde ved å koble tilbake til nettstedet deres også, og unngå «lenkebruk» med dårlig rykte.

Ikke vær for generell med søkeordene dine. Dette er hva som vil bringe leserne til nettstedet ditt, så du vil være spesifikk. Hvis du snakker om backpacking gjennom Tahiti, vil du ikke at søkeordet ditt skal være «reise». Det er tusenvis av reisesider, og dine vil definitivt ikke få den oppmerksomheten den fortjener.

Hvis du vil rangere høyt, ikke prøv å bygge siden din til de mest populære søkeordene. Du ønsker å velge et nøkkelord som rangerer høyt, men som ikke er i topp 3. Det er mye vanskeligere å bryte inn i søkerangeringen til ekstremt populære nøkkelord, og det er vanskeligere å holde seg øverst hvis du kommer dit. Søkeord med lavere popularitet vil gi deg mye mer av et åpent felt for å bygge din rangering.

Du trenger ikke å bruke det samme eksakte ordet for søkeordet ditt gjennom hele artikkelen. Søkemotorer er optimalisert for å forstå at flertall og tid for søkeordet ditt egentlig er det samme ordet. Ved å bruke dette blir søkeordet ditt synlig for søkemotorene, og gjør siden din mye mer lesbar for publikum.

Fra de komplekse vinklene og de vanskelige oppgavene til de enkle løsningene, er det mye som går med til å forberede nettstedet ditt for søkemotorene og til slutt oppnå en høytstående side. Følg tipsene i denne artikkelen, og du vil være et skritt nærmere å ha et godt rangert nettsted.